Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Aantal
Totaal

Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) Gratis verzending!
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

PRIVACY VERKLARING

PC-Score respecteert de privacy van al haar klanten en de gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij vragen niet meer informatie dan noodzakelijk is en gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te verwerken. Voor alle overige zaken worden uw persoonlijke gegevens alleen gebruikt wanneer u daar expliciet toestemming voor gegeven hebt.

Als u bij PC-Score een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betalingsgegevens nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Voordat u bij PC-Score kunt bestellen moet u een account aanmaken. Hierdoor hoeft u bij een volgende bestelling niet opnieuw uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer in te vullen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het plaatsen van bestellingen en diensten waar u zich voor heeft aangemeld, zoals de PC-Score Nieuwsbrief.

Na registratie heeft u altijd inzage in uw account door te klikken op “mijn account” boven aan de site en vervolgens in te loggen met uw emailadres en wachtwoord. U kunt uw accountgegevens op ieder moment inzien en wijzigen, uw bestellingen en creditnota’s inzien, adressen toevoegen, etc.


Gebruik van Persoonsgegevens

Om bestellen bij PC-Score zo prettig mogelijk te maken slaan we persoonlijke gegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. PC-Score gebruikt deze gegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • het interessanter maken van het internetaanbod middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen.
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot PC-Score haar relaties en haar medewerkers.

Tevens kunnen wij met behulp van deze gegevens onze website personaliseren, kunt u online de status van bestellingen raadplegen en kunt u een bod doen op de PC-Score Veiling.

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens
  • geslacht
  • e-mailadres
  • (mobiel) telefoonnummer
  • geboortedatum
  • cookie ID

En indien van toepassing (zakelijk)

  • Bedrijfsnaam
  • SIRET
  • NACE-code
  • Website

Alle online betalingen worden afgehandeld door onze betalingspartner Sissow.  Dit bedrijf is gespecialiseerd in online betalingen en stelt ons in staat u een veilige betalingsomgeving aan te bieden. Creditcardgegevens worden niet zodanig vastgelegd dat derden er misbruik van kunnen maken. Dankzij een beveiligde SSL verbinding worden alle betaalgegevens versleuteld verstuurd. Bank en/of creditcardgegevens zijn niet inzichtelijk voor PC-Score, waardoor uw privacy ten allen tijde gewaarborgd blijft.

Als u zich heeft ingeschreven voor de PC-Score Nieuwsbrief gebruiken we uw e-mail adres om u te informeren over acties en aanbiedingen. Als u dit niet langer op prijs stelt kunt u zich uitschrijven op onze website of via een link onderaan de nieuwsbrief.
Als u meedoet aan een actie of prijsvraag gebruiken we uw gegevens om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Wij zij erg benieuwd naar de mening en de ervaringen van onze klanten. Als u een productbeoordeling geeft, kun u er zelf voor kiezen of u persoonlijke gegevens toevoegt. Wij behouden het recht om productbeoordelingen die niet aan onze standaarden voldoen niet te publiceren.


Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Informatie over het gebruik van onze website, logboekgegevens en de feedback die wij van onze klanten en bezoekers krijgen, wordt gebruikt om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren en ons productassortiment aan uw wensen aan te passen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen.


Gegevensbeveiliging

PC-Score maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is


Recht op inzage en correctie

U heeft ten alle tijden het recht op inzage en correctie van uw gegevens. U kunt tevens verzoeken uw gegevens te verwijderen, dit kan echter alleen wanneer uw gegevens niet meer relevant zijn.


Cookies

PC-Score maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die informatie bevatten. Uw computer ontvangt onze cookies als u onze webshop bezoekt. Voor uitgebreide informatie over onze cookies kunt u kijken op de pagina Cookies.


Google


Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van onze website kunt benutten. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.


Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.


Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen over onze privacy verklaring dan kunt zich wenden tot:

PC-Score Renkum BV
Dorpsstraat 6a 
6871AL Renkum
Telefoon: 0317-350095

E-mail: info@pcscore.nl

KvK-nummer: 09084627
Btw-identificatienummer: NL807445794B01